Olimp Sport Beograd - O nama

Olimp Sport d.o.o. je osnovan 2006. godine u Beogradu (Borča). Prvobitno smo se bavili proizvodnjom (strunjače, vreće za boks, košarkaške konstrukcije, stolovi za stoni tenis) i trgovinom sportske opreme; vremenom smo uvideli potrebu da proširimo našu ponudu. Tako je i nastala nova internet prodavnica koja Vam omogućava da istražite i poručite proizvod bez registracije. Ponuda proizvoda je izuzetno velika sa preko 20 000 proizvoda.

Misija je konstantno širenje asortimana, ne samo u našoj proizvodnji već i u saradnji sa našim partnerima. Imperativ je cena, trudimo se, a možete se i uveriti da smo najpristupačniji. Izuzetna saradnja sa našim kupcima nas drži sve ove godine u poslu i čini nas toliko dobrim. Poštujemo Vaše vreme i svaki dogovor će biti ispunjen.  

Određene proizvode imamo na stanju na našoj adresi te je stoga moguće videti naše proizvode i lično ih preuzeti u sedištu kompanije. Da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte putem mail-a. Proizvodi koji ne stoje kod nas fizički šalju se direktno iz magacina dobavljača na Vašu adresu.

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom. 

Svi proizvodi se mogu poslati kurirskom službom na Vašu adresu. Troškove transporta snosi kupac i oni se obračunavaju prema masi proizvoda i isti su na teritoriji cele Srbije.